Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Inženjeri iz Kine snimaju Moravu

Kineska delegacija nastavlja rad na prikupljanju podataka vezanih za projekat Kanal Morava i za izradu Studije izvodljivosti projekta izgradnje plovnog puta na toj reci. Predstavnici kineske nacionalne kompanije "Čajna Gezhouba Grup Korporejšn" i Javnog vodoprivrednog preduzeća (JVP) "Srbijavode" obići će dana
Inženjeri iz Kine snimaju Moravu
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Kineska delegacija nastavlja rad na prikupljanju podataka vezanih za projekat Kanal Morava i za izradu Studije izvodljivosti projekta izgradnje plovnog puta na toj reci.

Predstavnici kineske nacionalne kompanije "Čajna Gezhouba Grup Korporejšn" i Javnog vodoprivrednog preduzeća (JVP) "Srbijavode" obići će danas plovni put na Velikoj Moravi, od Smedereva do Ljubičevskog mosta.

Delegacija kineske kompanije, koja boravi u drugoj zvaničnoj poseti Srbiji, nastavlja rad na prikupljanju potrebnih podataka vezanih za projekat Kanal Morava i za izradu Studije izvodljivosti projekta izgradnje plovnog puta na toj reci.

Predviđena je plovidba brodom kineskog radnog tima i inženjera JVP ''Srbijavode'', sa ciljem da se direktno prikupe adekvatne informacije potrebne za izradu Studije, navedeno je u saopštenju Ministarstva prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja.

Izvor: novosti.rs