Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Hrvatski Veleposlanik u Kini: Kina u EU ima jednog prijatelja više

Hrvatski Veleposlanik u Kini: Kina u EU ima jednog prijatelja više


Prošli je tjedan Republika Hrvatska ušla u članstvo Europske unije. Vidjeli smo da već mnogi naši prijatelji ponosno mijenjaju svoju nacionalnost na Facebooku ili na kineskom mikroblogu Weibo, tako da uz hrvatsku dodaju i pripadnost Europskoj uniji. Kakvi su osjećaji Hrvata nakon tjedan dana i što misle o čl

Prošli je tjedan Republika Hrvatska ušla u članstvo Europske unije.

Vidjeli smo da već mnogi naši prijatelji ponosno mijenjaju svoju nacionalnost na Facebooku ili na kineskom mikroblogu Weibo, tako da uz hrvatsku dodaju i pripadnost Europskoj uniji. Kakvi su osjećaji Hrvata nakon tjedan dana i što misle o članstvu u EU? A kako hrvatski veleposlanik Ante Simonić vidi svoju zemlju u Europskoj uniji?

Na prijemu koji je bio održan u Pekingu 1. srpnja, veleposlanik Ante Simonić već nam je rekao: „Kina itekako dobro razumije da dobila novog prijatelja unutar Europske Unije. Kinezi vole govoriti, i ponašati se po principu win-win, ovdje je win-win-win, Europska Unija, Hrvatska, Kina i još puno puno win-win, dobroga i šanse za svakog od nas koji dolazimo iz Hrvatske."

Izvor: croatain.cri.cn