Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Hrvatski stolnoteniski savez za osobe s invaliditetom nagradio kineskog veleposlanika

Hrvatski stolnoteniski savez za osobe s invaliditetom nagradio kineskog veleposlanika


Hrvatski stolnoteniski savez za osobe s invaliditetom nagradio kineskog veleposlanika Shen Zhifei primio priznanje za poseban doprinos razvoju stolnog tenisa u Hrvatskoj. Shen Zhifei, kineski veleposlanik u Hrvatskoj, sudjelovao je 22. studenog na svečanosti otvaranja Trećeg međunarodnog stolnoteniskog natjecanja

Hrvatski stolnoteniski savez za osobe s invaliditetom nagradio kineskog veleposlanika Shen Zhifei primio priznanje za poseban doprinos razvoju stolnog tenisa u Hrvatskoj.

Shen Zhifei, kineski veleposlanik u Hrvatskoj, sudjelovao je 22. studenog na svečanosti otvaranja Trećeg međunarodnog stolnoteniskog natjecanja za djecu s teškoćama u razvoju. Natjecanje su zajedno organizirali Hrvatski stolnoteniski savez za osobe s invaliditetom, S.O.S. Udruga za poboljšanje kvalitete života i Stolnoteniski klub Novi Zagrebu. Kinesko veleposlanstvo u Hrvatskoj za ovo natjecanje financijski je pomoglo kupnju sportske opreme.

Veleposlanik Shen, kao počasni član Hrvatskog stolnoteniskog saveza za osobe s invaliditetom, više puta je sudjelovao na stolnoteniskim natjecanjima takve vrste. Zbog pružanja podrške tim sportskim susretima dobio je od organizatora i priznanje za poseban doprinos.

U svom govoru kineski veleposlanik je rekao kako mu je velika čast što sudjeluje na svečanosti otvaranja ovog natjecanja te da je stolni tenis u Kini državni sport, samim time i most prijateljstva koji spaja kineski s narodima iz cijelog svijeta.

Istaknuo je kako je pružanje podrške osobama s invaliditetom te organiziranje ovakvih sportskih natjecanja za njih idealan način da se pokaže briga društva i sportskog svijeta za ovu društvenu skupinu. To je po Shenu i pravi izraz sportskog duha.

Naveo je i da će on te kinesko veleposlanstvo nastaviti podržavati razvoj stolnog tenisa za osobe s invaliditetom u Hrvatskoj. Shen je sportašima želio mnogo uspjeha na natjecanju.

Izvor: croatian.cri.cn