Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Hrvatski premijer se sastao s direktorom COSCO-a

Hrvatski premijer se sastao s direktorom COSCO-a


Hrvatski premijer Zoran Milanović 23. travnja se u Zagrebu sastao s direktorom COSCO-a Wei Jiafuom i ostalom delegacijom. Wei Jiafu je zahvalio na ovom susretu Milanoviću i izjavio da je COSCO spreman povećati ulaganje u Hrvatskoj i dalje održavati kontakte i razgovarati o praktičnoj suradnji s lukom Rijeke i d

Hrvatski premijer Zoran Milanović 23. travnja se u Zagrebu sastao s direktorom COSCO-a Wei Jiafuom i ostalom delegacijom.

Wei Jiafu je zahvalio na ovom susretu Milanoviću i izjavio da je COSCO spreman povećati ulaganje u Hrvatskoj i dalje održavati kontakte i razgovarati o praktičnoj suradnji s lukom Rijeke i drugim poslovima s Hrvatskom.

Milanović je rekao da luka Rijeka ima dobru lokaciju, Hrvatska planira modernizaciju luke i priprema pokrenuti izgradnju željezničke pruge s Europom, što će podići lučku geostratešku prednost. Hrvatska pozdravlja COSCO i druga kineska poduzeća koja ulažu i surađuju, naglasio je Milanović.

Susretu su također prisustvovali kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei, gospodarski i poslovni savjetnik Qian Changyong, hrvatski ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Hajdaš Dončić i drugi.

Izvor:croatian.cri.cn