Uvoz iz Kine
email adresa

09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Hrvatski novinari posjetili China Radio International

Skupina novinara iz 16 zemalja Srednje i Istočne Europe, uključene u mehanizam suradnje s Kinom, doputovali su početkom ovog tjedna u Peking na poziv Tajništva za suradnju Kine i 16 zemalja Srednje i Istočne Europe. U sklopu svog zgusnutog rasporeda, ekipa od pedesetak novinara u četvrtak je, u poslijepodnevnim s
Hrvatski novinari posjetili China Radio International
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.
Kategorija: Vesti iz arhive

S lijeva nadesno - Mišo Maoduš i Danka Derifaj Mikulaš (Nova TV, Hrvatska), Mirsad Fazlić (Slobodna Bosna, BiH), Xu Hengyi (Hrvatska redakcija CRI-ja), Renata Rašović (Večernji list, Hrvatska), Danijel Kovačević (Radiotelevizija Republike Srpske, BiH) i Nikica Puhalo (Jutarnji list, Hrvatska)

Hrvatsku skupinu činila su četiri novinara - Nikica Puhalo iz Jutarnjeg lista, Renata Rašović iz Večernjeg lista te Danka Derifaj-Mikulaš i snimatelj Mišo Maoduš s Nove TV koji su se prilikom ovoga posjeta upoznali i s radom Hrvatske redakcije CRI-ja te medijskim platformama na kojima je ona prisutna.

Prema zadanom planu, skupina medijskih djelatnika danas se zaputila u Suzhou nakon čega odlaze u Nanjing. Posljednja postaja njihova putovanja biti će grad Lanzhou u središnjem dijelu Kine.

Izvor: croatian.cri.cn