Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Hrvatska tvrtka Intech otvara tri ureda u Kini

Hrvatska tvrtka Intech otvara tri ureda u Kini


Kina nam je zanimljiva zato što se radi o velikom tržištu. Stoga, namjeravamo otvoriti tri ureda – u Pekingu, Šangaju i Hong Kongu, rekli su generalni menadžeri hrvatskog internetskog izdavača Intech, Aleksandar Lazinica i Goran Candrlić u razgovoru za Kineski radio internacional. Ova se tvrtka inače bav

Kina nam je zanimljiva zato što se radi o velikom tržištu. Stoga, namjeravamo otvoriti tri ureda – u Pekingu, Šangaju i Hong Kongu, rekli su generalni menadžeri hrvatskog internetskog izdavača Intech, Aleksandar Lazinica i Goran Candrlić u razgovoru za Kineski radio internacional.

intech otvara tri ureda u Kini

Ova se tvrtka inače bavi takozvanim Open Acess izdavaštvom, što znači da su njihova izdanja besplatna za čitatelje, te ne postoje nikakva ograničenja u pristupu korisnika njihovim izdanjima. Tvrtka izdaje časopise i knjige iz svih znanstvenih disciplina.

Intech je osnovan prije pet godina u Beču, gdje sam bio na studiju robotike. Moj je studij ujedno odredio da prva izdanja budu iz područja tehničkih znanosti. No, s rastom tvrtke proširili smo naše poslovne djelatnosti na sva znanstvena područja, dodao je Lazinica

Ova tvrtka danas zapošljava oko 100 ljudi, a nedavno su se preselili u Rijeku. Kina je trenutačno njihovo treće najveće tržište, a surađuju s više od 20.000 kineskih znanstvenika s vodećih kineskih sveučilišta, poput Pekinškog sveučilišta, sveučilišta Qinghua ili šangajskog Fudan sveučilišta.

U Kinu su došli se predstaviti i pokazati svojim sadašnjim, ali i budućim partnerima i suradnicima.

Izvor:http://croatian.cri.cn