Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Hrvatska osvojila bronzu na Kineskom sajmu inozemnog turizma

Na devetom Kineskom sajmu inozemnog turizma, hrvatska turistička agencija "Uniline Croatia" je osvojila brozanu nagradu "Dobrodošlica kineskim turistima". Predsjednik Unilina i član Hrvatskog državnog turističkog vijeća Boris Žgomba je naveo: "Ja sam ponosan i zadovoljan zbog osvajanja ove nagrade na velikom
Hrvatska osvojila bronzu na Kineskom sajmu inozemnog turizma
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Na devetom Kineskom sajmu inozemnog turizma, hrvatska turistička agencija "Uniline Croatia" je osvojila brozanu nagradu "Dobrodošlica kineskim turistima". Predsjednik Unilina i član Hrvatskog državnog turističkog vijeća Boris Žgomba je naveo:

"Ja sam ponosan i zadovoljan zbog osvajanja ove nagrade na velikom kineskom tržištu. Ova nagrada je usmjerena na ohrabrivanje naših napora uloženih u unprjeđenje turističkih razmjena između Kine i Hrvatske, a rezultat je svih naših napora. "

Boris Žgomba je izrazio nadu da će njegovo iskustvo pozitivno djelovati na razvoj hrvatskog turizma. Kako je naveo, hrvatsko prirodno i kulturno naslijeđe privlače sve više kineskih turista. "Naša agencija ima sjedište u Šangaju, nadam se da će kineski turisti i kroz našu agenciju sve bolje upoznavati Hrvtasku, " dodao je.

Deveti Kineski sajam inozemnog turizma, odnosno COTTM 2013., se održava od 9. do 11. travnja u Pekingu. Ovog puta na Sajmu sudjeluje preko 250 agencija iz 60 zemalja. COTTM je jedini B2B sajam koji je usmjeren na strane turističke destinacije. Cilj Sajma jeste pružanje platforme za izravne kontakte između turističkih agencija i potrošača.

Izvor: croatian.cri.cn