Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Hrvatska i Slovenija nagrađene na turističkom sajmu COTTM u Pekingu

Hrvatska i Slovenija nagrađene na turističkom sajmu COTTM u Pekingu


Na ovogodišnjem turističkom sajmu COTTM ( 18 - 20. travnja) u Pekingu koji je najveći turistički sajam u zemlji, zlatne nagrade u pet kategorija su osvojile turističke organizacije Hrvatske i Slovenije, zatim turistički predstavnici Sejšela, Francuske i SAD-a. COTRI, China Outbound Tourism Research Institute

Na ovogodišnjem turističkom sajmu COTTM ( 18 - 20. travnja) u Pekingu koji je najveći turistički sajam u zemlji, zlatne nagrade u pet kategorija su osvojile turističke organizacije Hrvatske i Slovenije, zatim turistički predstavnici Sejšela, Francuske i SAD-a.

COTRI, China Outbound Tourism Research Institute dodijelio je zlatnu nagradu CTW Chinese Tourists Welcoming Award 2012 u kategoriji marketinga Turističkoj zajednici Grada Zagreba. Ova je turistička organizacija tijekom godine uvela niz marketinških i uslužnih novina, među kojima su prijevodi turističkih brošura Zagreba i okolice na kineski, otvaranje webstranice na kineskom, izdavanje DVD-a na kineskom, press mapa za kineske novinare s kompletnim informacijama, postavljanje QR koda na turističke oznake diljem Hrvatske, otvaranje turističkih infopultova u zračnim lukama, željezničkim i autobusnim kolodvorima na kojima se mogu dobiti i brošure na kineskom jeziku.

U ime Turističke zajednice Grada Zagreba nagradu je preuzela gđa Zlata Merlin, dugogodišnja promotorica hrvatsko-kineskog turizma. Zlata Merlin je na ceremoniji održala vrlo dobru prezentaciju turističkih projekata Turističke zajednicieGrada Zagreba.

Zlatnu nagradu u kategoriji inovacijskog projekta je dobila Slovenska turistička organizacija iz Ljubljane. Kako je u prezentaciji projekta navela gđa Karmen Novarlić, turistički projekt EU-a između Slovenije i Italije, promovira "slow " turizam, koji uključuje odmor, kulturne sadržaje, gastronomiju i eko proizvode.

Nastavak promicanja hrvatskog turizma u Kini održat će se u Šangaju gdje će 23. travnja biti održana poslovna radionica predstavnika hrvatskih, slovenskih i kineskih turističkih agencija kao i još jedna prezentacija hrvatske turističke ponude.

Izvor:croatian.cri.cn