Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Hrvatska firma partner u gradnji autoputa


Kineska kompanija China Road and Bridge Corporation (CRBC) izabrala je kao partnera za gradnju autoputa Bar-Boljare hrvatsku firmu Skladgradnja iz Splita

Kineska kompanija China Road and Bridge Corporation (CRBC) izabrala je kao partnera za gradnju autoputa Bar-Boljare hrvatsku firmu Skladgradnja iz Splita, čiji su predstavnici danas potpisali ugovor vrijedan preko 34,5 miliona eura, prenosi portal Seebiz.eu Ugovor se odnosi na izvođenje radova na dionici Smokovac – Uvač – Meteševo, na autoputu Bar-Boljare koji će povezati sjever i jug Crne Gore.

Hrvatska firma Skladgradnja iz Splita partner za gradnju autoputa Bar-Boljare Ugovor vrijedan preko 34,5 miliona eura obuhvata izgradnju mostova, tunela i brojnih podvožnjaka, potpornih zidova i radova na trasi.
Ugovor su danas u Podgorici potpisali direktori Skladgradnje, Slaven i Jozo Žužul, uz prisustvo kineskih investitora i hrvatske ambasadorke Ivane Perić.

Direktor Skladgradnje Slaven Žužul zahvalio je CRBC-u na izboru i ukazanom povjerenju.

“Raduje nas saradnja sa velikom kineskom kompanijom i ovo je početak uspješne saradnje ne samo na ovom, nego i na budućim projektima firme CRBC koja, sa svojih 50 hiljada zaposlenih i poslovnom mrežom širom svijeta, ostvaruje velike rezultate”, naveo je Žužul.

Početak radova, kako je kazao, očekuje se za mjesec dana, a najavio je da će njegova firma zaposliti oko 200 radnika.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore