Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

He Guociang stigao u Beograd i zapoceo dvodnevnu posetu Srbiji

He Guociang stigao u Beograd i zapoceo dvodnevnu posetu Srbiji


Stalni clan politbiroa Centralnog komiteta Komunisticke partije Kine He Guociang uvece 10.jula je sa delegacijem stigao u beogradu I zapoceo dvodnevnu posetu Srbiji. Potpredsednik vlade Srbije Ivica Dacic je He Guocianga I delegaciju koju He predvodi docekao na beogradskom aerodromu. U govoru koji je održao po dola

Stalni clan politbiroa Centralnog komiteta Komunisticke partije Kine He Guociang uvece 10.jula je sa delegacijem stigao u beogradu I zapoceo dvodnevnu posetu Srbiji. Potpredsednik vlade Srbije Ivica Dacic je He Guocianga I delegaciju koju He predvodi docekao na beogradskom aerodromu.

U govoru koji je održao po dolasku na aerodrom He Guociang je podvukao da je cilj posete delegacije Kine Srbiji razmena misljenja o bilateralnim odnosima, jacanje tradicionalnog prijateljstva i pokretanje zajednickog razvoja. He je rekao da Srbiju i Kinu veze duboko prijateljstvo sto je, kako je naveo, potvrdio i projekat "Strategijsko prijateljstvo", pokrenut 2009. godine u cilju podizanja odnosa dveju zemalja na visi nivo i otvaranja novih perspektiva.

Ivica Dacic je rekao da Srbiju i Kinu vezu ne samo dobri odnosi, vec i prijateljstvo. On je izrazio uverenje da ce se poseta pozitivno odraziti na saradnju i poverenje dva naroda i doprineti daljem unapredjenju odnosa Kine i Srbije.

Delegacija Kine ce se tokom dvodnevne posete Beogradu sastati sa najvisim zvanicnicima Srbije.

Izvor:http://serbian.cri.cn