Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Gradska delegacija Opatije u Kini prezentira turističku ponudu rivijere i poslovne prilike


Delegacija Grada Oaptije, predvođena predsjednikom Gradskog vijeća dr. Viktorom Peršićem i gradskim dužnosnicima, trenutno boravi u Narodnoj Republici Kini

Opatija – Delegacija Grada Oaptije, predvođena predsjednikom Gradskog vijeća dr. Viktorom Peršićem i gradskim dužnosnicima, trenutno boravi u Narodnoj Republici Kini, gdje će ostati do 13. lipnja. U Kinu su Opatijci stigli na poziv organizatora Investicijskog i trgovinskog sajma Kine i Zemalja Srednje i Istočne Europe (The 2nd China-CEEC Investment and Trade Expo) te na preporuku veleposlanice NR Kine u Republici Hrvatskoj Deng Ying.

Delegaciju uz gradske predstavnike, čine i predstavnici Primorsko-goranske županije, predstavnici Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te Turističke zajednice grada Opatije. Cilj putovanja je prezentacija Opatije i njezine rivijere, kao i iniciranje novih poslovnih veza na području gospodarstva i turizma. U Ningbou je u planu potpisivanje inicijative o suradnji Grada Opatije s prefekturom Yanbian, čija je delegacija nedavno boravila u Opatiji. Tijekom boravka u Kini, osim sudjelovanja na Ningbo Expo-u, opatijski predstavnici susrest će se sa čelnicima gradova Ningbo i Šangaj.

 

Izvor: liburnija.net