Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Gradovi bivše Jugoslavije ponudili svoje viđenje saradnje sa NR Kinom

Gradovi bivše Jugoslavije ponudili svoje viđenje saradnje sa NR Kinom


Samit lokalnih lidera NR Kine i država centralne i istočne Evrope u Čongćingu je okupio i predstavnike gradova i regiona iz zemalja bivše Jugoslavije, koji su kineskim kolegama predočili investicione mogućnosti i kapacitete. Prema rečima Slobodana Vojinovića, sekretara za ekonomska pitanja srpske Auto


Samit lokalnih lidera NR Kine i država centralne i istočne Evrope u Čongćingu je okupio i predstavnike gradova i regiona iz zemalja bivše Jugoslavije, koji su kineskim kolegama predočili investicione mogućnosti i kapacitete.

Prema rečima Slobodana Vojinovića, sekretara za ekonomska pitanja srpske Autonomne pokrajine Vojvodina, skup u Čongćingu je prilika da se aktivira saradnja ove srpske regije sa partnerima u Đilinu i drugim oblastima Kine.

Glavni grad Republike Srpske, koja je entitet Bosne i Hercegovine, izložio je i konkretne projekte, koji će biti ponuđeni kineskim domaćinima. Ti projekti su sledeći korak u saradnji Republike Srpske sa NR Kinom, započetoj velikom kineskom investicijom u termo-elektranu „Stanari" kod Doboja.

Izvor: serbian.cri.cn