Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Goran Tomić proglašen za najboljeg trenera 2. kineske lige

Goran Tomić proglašen za najboljeg trenera 2. kineske lige


Veliko priznanje dobio je Goran Tomić koji već dvije godine za kruh zarađuje u kineskom drugoligašu Bejing Baxyju. Mladi šibenski stručnjak proglašen je najboljim trenerom druge kineske lige, osvojivši uvjerljivo najviše glasova. Prije toga Tomić je proglašen i najboljim trenerom Bejing Baxyja u zadnjih dese

Veliko priznanje dobio je Goran Tomić koji već dvije godine za kruh zarađuje u kineskom drugoligašu Bejing Baxyju. Mladi šibenski stručnjak proglašen je najboljim trenerom druge kineske lige, osvojivši uvjerljivo najviše glasova. Prije toga Tomić je proglašen i najboljim trenerom Bejing Baxyja u zadnjih deset godina.

Druga sezona u Kini bila je fantastična, mislim da je u bilo kojem klubu jako jako teško ostvariti 21 utakmicu bez poraza, pogotovo ako se radi o ekipi koja nije stvarana za vrh lige. Real, Barcelona ili, evo, u subotu Sibenik, kad tad nalete na minu, ali mi smo se držali punih šest mjeseci. Šteta što takvu sezonu nismo okrunili plasmanom u prvu ligu, ali i ovako smo ostvarili rezultat iznad svih očekivanja – kazao nam je Tomić.

Podsjetimo, njegov Bejing Baxy zauzeo je u konačnici četvrto mjesto, a do zadnjeg kola bio je u igri za plasman u najviši rang.

Izvor: sibenskiportal.hr