Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Goran Tomić proglašen za najboljeg trenera 2. kineske lige


Veliko priznanje dobio je Goran Tomić koji već dvije godine za kruh zarađuje u kineskom drugoligašu Bejing Baxyju. Mladi šibenski stručnjak proglašen je najboljim trenerom druge kineske lige, osvojivši uvjerljivo najviše glasova. Prije toga Tomić je proglašen i najboljim trenerom Bejing Baxyja u zadnjih dese

Veliko priznanje dobio je Goran Tomić koji već dvije godine za kruh zarađuje u kineskom drugoligašu Bejing Baxyju. Mladi šibenski stručnjak proglašen je najboljim trenerom druge kineske lige, osvojivši uvjerljivo najviše glasova. Prije toga Tomić je proglašen i najboljim trenerom Bejing Baxyja u zadnjih deset godina.

Druga sezona u Kini bila je fantastična, mislim da je u bilo kojem klubu jako jako teško ostvariti 21 utakmicu bez poraza, pogotovo ako se radi o ekipi koja nije stvarana za vrh lige. Real, Barcelona ili, evo, u subotu Sibenik, kad tad nalete na minu, ali mi smo se držali punih šest mjeseci. Šteta što takvu sezonu nismo okrunili plasmanom u prvu ligu, ali i ovako smo ostvarili rezultat iznad svih očekivanja – kazao nam je Tomić.

Podsjetimo, njegov Bejing Baxy zauzeo je u konačnici četvrto mjesto, a do zadnjeg kola bio je u igri za plasman u najviši rang.

Izvor: sibenskiportal.hr