Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Geografska udaljenost nije prepreka za dobru suradnju BiH i Kine

SARAJEVO, 31. srpnja (Xinhua) -- Zakerijah Osmić, ministar obrane Bosne i Hercegovine, u četvrtak je javno naglasio važnost prijateljske suradnje s Kinom. - ''Geografska udaljenost nije prepreka za dobru suradnju BiH i Kine.'' - izjavio je Osmić prilikom govora kojeg je održao na svečanom prijemu povodom obilje
Geografska udaljenost nije prepreka za dobru suradnju BiH i Kine
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

SARAJEVO, 31. srpnja (Xinhua) -- Zakerijah Osmić, ministar obrane Bosne i Hercegovine, u četvrtak je javno naglasio važnost prijateljske suradnje s Kinom.

- ''Geografska udaljenost nije prepreka za dobru suradnju BiH i Kine.'' - izjavio je Osmić prilikom govora kojeg je održao na svečanom prijemu povodom obilježavanja 87. obljetnice osnivanja Kineske narodnooslobodilačke vojske.

Dodao je kako je Kina zemlja s kojom BiH ima prijateljske odnose te da su dvije strane razvile suradnju koja se temelji na međusobnom poštovanju. Osmić je pritom naglasio i da se ta suradnja odvijala glatko s dobrim rezultatima.

Prijemu, čiji su domaćini bili kineski veleposlanik u BiH Dong Chunfeng te vojni ataše te zemlje Liu Xingjiang, prisustvovali su i visoki dužnosnici EUFOR-a, NATO-va sjedišta u Sarajevu te drugi uvaženi gosti.

Izvor: croatian.cri.cn