Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

FMS uspostavio kooperaciju sa još jednim univerzitetom iz Kine

Nakon uspostavljanja dogovora o saradnji sa kineskim univrzitetom “Zhejiang Wanli” iz Šangaja u junu mjesecu Fakultet za mediteranske poslovne studije Tivat (FMS) nastavlja uspješnu međunarodnu saradnju. Tako su nedavno  predstavnici ovog privatno-javnog fakulteta čiji je suvlasnik i Opština Tivat, boravili u posjeti još jednom kineskom univerzitetu – „Yiwu Industrial & Commercial College”, koji se nalazi u gradu Yiwu u  kineskoj oblasti Zhejiang.

Delegacija iz Tivta u poseti Kini„Tokom radne posjete, rukovodstvo našeg Fakulteta imalo je priliku da se upozna sa radom i programom ovog kineskog Univerziteta koji upisuje preko 9.600 studenata iz zemlje i inostranstva. Univerzitet ima šest fakulteta specijalizovanih za oblasti ekonomije, menadžmenta, informacionih tehnologija, turizma i kulture, arhitekture i umjetnosti, stranih jezika i preduzetništva.”- saopšteno je sa FMS.

„Yiwu Industrial & Commercial College” ima izuzetno razvijene međunarodne odnose – svake godine preko 800 studenata iz inostranstva upisuje neki od fakulteta ovog Univerziteta. Univerzitet je do sada uspostavio saradnju sa uglednim obrazovnim institucijama iz SAD-a, Kanade, Irske, Švajcarske, Danske, Austrije, Singapura, Južne Koreje i Tajlanda.

„Naši predstavnici iz Kine nose pozitivne utiske i uskoro će biti definisan konkretan oblik saradnje Fakulteta za mediteranske poslovne studije Tivat i „Yiwu Industrial & Commercial College-a”.”-stoji u saopštenju.

Izvor: bokanews.me