Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Finalizirat ćemo ugovor iz veljače, ali i sastančiti s turoperatorima zainteresiranim za Zadar

Finalizirat ćemo ugovor iz veljače, ali i sastančiti s turoperatorima zainteresiranim za Zadar


Još će jednom delegacija Zračne luke Zadar na čelu s direktoricom Irenom Čosić u čijoj pratnji će biti i rukovoditelj komercijale Tomislav Žepina, otputovati u Kinu. Tamo će, kako doznajemo, dogovoriti detalje te potpisati ugovor s kineskim zračnim prijevoznikom Hainan Airlines, no ovo, pak, nije jedini raz

Još će jednom delegacija Zračne luke Zadar na čelu s direktoricom Irenom Čosić u čijoj pratnji će biti i rukovoditelj komercijale Tomislav Žepina, otputovati u Kinu.

Tamo će, kako doznajemo, dogovoriti detalje te potpisati ugovor s kineskim zračnim prijevoznikom Hainan Airlines, no ovo, pak, nije jedini razlog odlaska u tu daleku zemlju.

Ćosić i pratnja otputovat će zajedno s predstavnicima CSEBA-a koju predvodi osnivač Mario Rendulić, a vjeruje se kako će se osim predstavnika Hainana, sastančiti i s nizom turoperatora i turističkih djelatnika koji su zainteresirani za projekt povezivanja Zadra s Kineskim destinacijama.

– Osim finaliziranja dogovora i ugovora iz veljače, dogovoreni su sastanci i s turoperatorima iz Pekinga. Ali, to nije sve, razmotrit ćemo i mogućnost teretnog prometa preko naše luke s obzirom kako postoji stanoviti broj hrvatskih poduzetnika zainteresiranih za plasman svojih roba na kinesko tržište, kazala je Ćosić.

Iako su u Zadarskoj zračnoj luci već sada zadovoljni obimom posla koji je donijela suradnja s Kinom, ne kriju ambicije kako tamošnje golemo tržište i veličina zalogaja koji predstavlja za domaće poduzetništvo, u budućnosti može rezultirati još kvalitetnijim, ali i kvantitetnim poslovima.

Izvor: antenazadar.hr