Uvoz iz Kine
email adresa

09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Er Srbija izabrala agenta, kreće proboj na istok

Er Serbia proboj na istok
Er Srbija izabrala agenta, kreće proboj na istok
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.
Kategorija: Vesti iz arhive

Er Serbia avioniAgent koristi sistem Er Srbije za rezervaciju karata što omogućava pristup kartama za letove koje obavlja srpska kompanija, ali i za letove drugih avio-kompanija sa kojima Er Srbija ima kod-šer sporazume. 

Er Srbija trenutno ima ostvarenu kod-šer saradnju sa Er Čajnom na letu ove avio-kompanije do Beča. Er Srbija takođe ima uspostavljen poseban ugovor o zajedničkim cenama (SPA) za sve letove Etihad ervejza iz Kine, a pored toga i SPA sporazume sa avio-kompanijama Čajna Saudern, Ksiamen erlajns i Hainan erlajns. 

Generalni direktor Er Srbija Dane Kondić rekao je da Kina nije važna samo zbog kontinuiranog širenja kompanije, već i za razvoj Srbije i region Balkana. "Naše imenovanje kompanije CITS kao generalnog agenta za Kinu je ključni korak za ekspanziju Er Srbije u Aziji", rekao je on, navodi se u saopštenju. 

Mao Jun iz kompanije Sandalvud Mauntinz Asosijets, konsultant Er Srbije u Kini, rekla je da ih veoma raduje što Er Srbija ponovo stupa na tržište Kine. 

"Kina i Srbija su stari prijatelji. Zajedno sa kompanijom CITS, ponovo ćemo predstaviti Beograd kao pristupačnu i pogodnu kapiju ka Evropi, a Er Srbiju kao glavni izbor za putovanja kineskih putnika ka Balkanskom poluostrvu i jugoistočnoj Evropi", naglasila je ona.

Izvor: b92.net