Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Džombić i Fuguo: Saradnja Srpske i Kine na visokom nivou

Džombić i Fuguo: Saradnja Srpske i Kine na visokom nivou


BANjALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Aleksandar Džombić i ambasador Kine u Bosni i Hercegovini Vang Fuguo složili su se da je dosadašnja saradnja bila na visokom nivou, što potvrđuje i realizacija projekta termoelektrane Stanari kod Doboja - prvog projekta Kine u Evropi. Džombić smtra da je Kina iz

BANjALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Aleksandar Džombić i ambasador Kine u Bosni i Hercegovini Vang Fuguo složili su se da je dosadašnja saradnja bila na visokom nivou, što potvrđuje i realizacija projekta termoelektrane Stanari kod Doboja - prvog projekta Kine u Evropi.

Džombić smtra da je Kina iz više razloga veoma interesantan partner Republici Srpskoj, kako zbog rastuće ekonomije i sve većeg prisustva u investicionom smislu na tom području, tako i zbog tradicionalno dobrih odnosa srpskog i kineskog naroda, prenosi Fena.

Premijer Srpske posebno je zahvalan kineskom diplomati na njegovom zalaganju na uspostavljanju bolje privredne, ekonomske i svih drugih vidova saradnje RS i Kine.

Izvor: nezavisne.com