Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Dve pobede i poraz

Od tri srpska trenera u kineskom fudbalskom prvenstvu, Radomir Antić i Aleksandar Stanojević su se radovala pobedama svojih ekipa, dok je Dragomir Okuka pretrpeo poraz od Lipijevog Gvangžua. Bivši trener Partizana i njegov Peking Guan se mučio sa novajlijom Vuhanom, ali je na kraju odneo sva tri boda sa gostov
Dve pobede i poraz
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Od tri srpska trenera u kineskom fudbalskom prvenstvu, Radomir Antić i Aleksandar Stanojević su se radovala pobedama svojih ekipa, dok je Dragomir Okuka pretrpeo poraz od Lipijevog Gvangžua.

Bivši trener Partizana i njegov Peking Guan se mučio sa novajlijom Vuhanom, ali je na kraju odneo sva tri boda sa gostovanja zahvaljujući golu Frederika Kanutea u 74. minutu.

Bivši selektor Srbije Antić, kao i Stanojević, posle dva kola ima maksimalnih šest bodova. Drugu pobedu Šandong je ostvario trijumfom od 2:0 nad Čangčunom, a ceo posao je završio u prvih 12 minuta.

Savršen utisak srpskih trenera u Kini pokvario je Dragomir Okuka, ali je imao i najteži zadatak, jer je Điangsu gostovao prvaku Gvangžuu. Lipijeva četa slavila je sa 3:0 i tako se trofejni italijanski stručnjak osvetio Okuki za nedavni poraz u Superkupu.

Izvor: Blic.rs