Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Đukanović – Žaolin: Kineski investitori zainteresovani da ulažu u Crnu Goru

Đukanović – Žaolin: Kineski investitori zainteresovani da ulažu u Crnu Goru


PODGORICA – Predsjednik Vlade Milo Đukanović primio je, u četvrtak, ambasadora NR Kine Ži Žaolina, a na sastanku je ocijenjeno da „Crna Gora i Kina imaju izuzetno dobre političke odnose utemeljene na tradicionalnom prijateljstvu“. Ambasador Žaolin prenio je premijeru Đukanoviću čestitke predsjednika

PODGORICA – Predsjednik Vlade Milo Đukanović primio je, u četvrtak, ambasadora NR Kine Ži Žaolina, a na sastanku je ocijenjeno da „Crna Gora i Kina imaju izuzetno dobre političke odnose utemeljene na tradicionalnom prijateljstvu“.

Ambasador Žaolin prenio je premijeru Đukanoviću čestitke predsjednika Vlade NR Kine za izbor na tu dužnost, ističući da će „Kina nastaviti da pruža punu podršku Crnoj Gori u pogledu evropskih integracija i daljeg ekonomskog razvoja“. Ambasador je prenio stav kineske Vlade i investitora da sarađuju sa Crnom Gorom u svim oblastima, posebno u domenu realizacije značajnih infrastrukturnih projekata, saopštila je Vlada.

Premijer je, zahvaljujući na čestitkama i kontinuiranoj podršci Vlade Kine našoj zemlji, istakao da „saradnja sa ekonomijom ogromnog potencijala kakva je kineska, može podspiješiti investicione i razvojne procese, naročito u periodu ekonomske krize“.

Izvor: Pobjeda.me