Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Dražen Besek preuzeo trenersku dužnost nogometnog kluba Xiangtao

Dražen Besek preuzeo trenersku dužnost nogometnog kluba Xiangtao


Dana 7. siječnja hrvatski nogometni trener Dražen Besek je preuzeo trenersku dužnost kineskog nogometnog kluba Xiangtao, kineski mediji pridaju veliku pozornost tome. Prema izvješću lokalnog medija: Dražen Besek je suočen s brojnim izazovima. ''Dražen Besek će početi s treniranjem sutra (7. siječnja)'',

Dana 7. siječnja hrvatski nogometni trener Dražen Besek je preuzeo trenersku dužnost kineskog nogometnog kluba Xiangtao, kineski mediji pridaju veliku pozornost tome.

Prema izvješću lokalnog medija: Dražen Besek je suočen s brojnim izazovima.

''Dražen Besek će početi s treniranjem sutra (7. siječnja)'', novinar je kontaktirao s nogometnim klubom Xiangtao u Hunanu i dobio potvrdnu vijest. Osim toga, nakon što je bivši generalni direktor kluba Jin Jian dao ostavku zbog zdravstvenih razloga, klub je započeo nove sezonske pregovore o ugovorima nogemetaša.

Dražen Besek i pomoćnik Nikola Joraš su se varatili u Hrvatsku za Božić, da bi se 5. siječnja vratili u Changshu, glavni grad Hunana. ''Nakon što ih je klub dočekao, smjestili su se u hotel u Yiyangu, gdje se nalazi nova baza ovog nogometnog kluba. Dražen Besek će održati sastanak zajedno s grupom trenera i pripremiti treninge za novu sezonu'', rekao je dužnosnik ovog nogometnog kluba.

Povratakom u momčad, Dražen Besek se suočio s brojnim izazovima već prvi dan. ''Sada zaista postoji puno poteškoća, ugovori nekih igrača su već istekli, moramo brzo produžiti ili potpisati nove ugovore, a još nismo izabrali inozemne igrače. Osim toga, još moramo brzo napraviti plan o mjestu održavanja zimskih i proljetnih priprema iduće godine'', dodao je ovaj dužnosnik.

Izvor: croatian.cri.cn