Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Dozvolu za izvoz u Kinu dobile četiri slovenske mljekare. Riječ je o Ljubljanskoj i Pomorskoj mljekari te mljekarama Celeia i Planika
Dozvolu za izvoz u Kinu dobile četiri slovenske mljekare
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Slovenski mljekari bore se zadnjih godina sa sve nižim cijenama, a proizvodnja i dalje raste. Stoga se mogućnost izvoza u Kinu vidi kao način za bolji plasman. Sekcija za mljekarstvo slovenske gospodarske komore (GZS) objavila je u petak kako su četiri slovenske mljekare dobile dozvole za izvoz mlijeka i mliječnih proizvoda u Kinu.

Riječ je o Ljubljanskoj i Pomorskoj mljekari te mljekarama Celeia i Planika.

Slovenski mljekari bore se zadnjih godina sa sve nižim cijenama, a proizvodnja i dalje raste. Stoga se mogućnost izvoza u Kinu vidi kao način za bolji plasman, osobito zbog embarga izvoza u Rusku Federacijuu i s obzirom na ukidanje mliječnih kvota, što je povećalo konkurentsku borbu na europskom tržištu.

Kineska i slovenska vlada lani su parafirale protokol koji se odnosi na veterinarske i zdravstvene uvjete mliječnih proizvoda, što je bio uvjet za dobivanje dozvola za prodaju mlijeka i mliječnih proizvoda u Kinu.

Ljubljanska mlekara u Kini namjerava prodavati pasterizirano mlijeko, a druge mljekare sirne namaze i sir te mlijeko u prahu.

Izvor: agrobiz.hr