Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Dong Chunfeng susreo s predsjednikom Vanjskotrgovinske komore BiH

Dong Chunfeng susreo s predsjednikom Vanjskotrgovinske komore BiH


Kineski veleposlanik u BiH, Dong Chunfeng, susreo se jučer s predsjednikom Vanjskotrgovinske Komore BiH, Ismetom Kumalićem. Kumalić je Dongu najprije predstavio raspored sustava i radno stanje svoje organizacije. Kako je naveo, trgovinski odnosi između Kine i BiH dobro su se razvijali od uspostavljanja diplomats

Kineski veleposlanik u BiH, Dong Chunfeng, susreo se jučer s predsjednikom Vanjskotrgovinske Komore BiH, Ismetom Kumalićem.

Kumalić je Dongu najprije predstavio raspored sustava i radno stanje svoje organizacije. Kako je naveo, trgovinski odnosi između Kine i BiH dobro su se razvijali od uspostavljanja diplomatskih odnosa dviju zemalja. Bosna i Hercegovina se nada da će s Kinom jačati suradnju na područjima energetike, izgradnje infrastrukture i privlačenja ulaganja. Prema njegovim riječima, Vanjskotrgovinska komora će u potpunosti imati vodeću i ulogu koordinatora u tim suradnjama.

Dong se složio s Kumalićevim prijedlogom. Pritom je naglasio da je kinesko veleposlanstvo voljno održavati bliske suradničke odnose s Komorom, u cilju poboljšanja razvoja međusobne trgovinske suradnje i ulaganja.

Dong i Kumalić također su razmjenili mišljenja o predstojećim trgovinskim pregovorima između Kine i zemalja srednjoistočne Europe koji bi se trebali održati u srpnju i na kojim će sudjelovati i BiH.

Izvor: croatian.cri.cn