Uvoz iz Kine
email adresa

09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Dogovoren nastavak saradnje sa kineskim partnerima

Milići, 27. Novembra - predsjednik kompanije "boksit" iz milića rajko dukić, u okviru radne posjete narodnoj republici kini, potpisao je u pekingu sa generalnim menadžerom i vlasnikom kompanije "sinome" ugovor o kupovini jamskog damper-kamiona za potrebe rudarske proizvodnje u milićkoj kompaniji, te dogovorio nast
Dogovoren nastavak saradnje sa kineskim partnerima
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.
Kategorija: Vesti iz arhive

Na najpoznatijem svjetskom sajmu mašina i opreme "Bauma 2014", koji se od 25. do 29. novembra održava u Šangaju, potpisan je ugovor sa vodećom kineskom kompanijom iz oblasti proizvodnje građevinsko-rudarskih mašina "Foton Lovol", sa kojom Kompanija iz Milića uspješno sarađuje već nekoliko godina.

Novim ugovorom "Boksit" je dobio eksluzivno pravo prodaje i servisiranja mašina i opreme iz proizvodnog programa te kompanije na tržištima BiH, Srbije i Crne Gore, saopšteno je iz ove kompanije.

U Šangaju je predsjednik "Boksita" Rajko Dukić razgovarao i sa direktorom Kompanije "Transpak", sa kojom "Boksit" sarađuje u oblasti proizvodnje kartonske ambalaže.

"Izražen je interes za nastavak saradnje, te dogovoreno da kineski stručnjaci posjete Kompaniju `Boksit` s ciljem unapređenja tehnologije i proizvodnje kartonske ambalaže u okviru programa pakovanja konzumnih jaja. Takođe, dogovorena je i poslovna saradnja s ciljem proširenja proizvodnog programa u oblasti papirne i kartonske ambalaže", saopštila je "Boksitova" Služba za odnose sa javnošću.

Izvor: srna.rs