Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Deng Ying susrela se s glavnim urednikom Večernjeg lista

Deng Ying susrela se s glavnim urednikom Večernjeg lista


Kineska veleposlanica u Hrvatskoj Deng Ying nedavno se susrela s glavnom urednikom Večernjeg lista Goranom Ogurlićem. Deng je tom prilikom posjetila središte jedne od hrvatskih najvećih dnevnih tiskovina te s glavnim urednikom razmjenila mišljenja o promicanju komunikacija i suradnje između hrvatskih i kineskih m

Kineska veleposlanica u Hrvatskoj Deng Ying nedavno se susrela s glavnom urednikom Večernjeg lista Goranom Ogurlićem. Deng je tom prilikom posjetila središte jedne od hrvatskih najvećih dnevnih tiskovina te s glavnim urednikom razmjenila mišljenja o promicanju komunikacija i suradnje između hrvatskih i kineskih medija koje bi uvelike pomogle razvoju bilateralnih odnosa dviju strana. Kineska veleposlanica je nakon sastanka dala i intervju za Večernji list.

Deng Ying u poseti Večernjem listu

Ekskluzivni razgovor s kineskom veleposlanicom objavljen je u nedjelju, 9. ožujka, na čitave dvije stranice. Deng je u njemu posebno istaknula ideju mirnog razvoja, otvaranje Kine prema svijetu, stvaranje uzajamne koristi, a čitatelje je upoznala s trenutnom situacijom i očekivanjima od budućih praktičnih suradnji dviju strana.

Izvor: Veleposlanstvo NR Kine u Hrvatskoj; croatian.cri.cn