Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Delegacija Vojvodine u poseti kineskoj provinciji Guangdong

Delegacija Vojvodine u poseti kineskoj provinciji Guangdong


Delegacija Skupštine i Vlade Vojvodine, predvođena predsednicima Ištvanom Pastorom i Bojanom Pajtićem, otputovala je u najrazvijeniju kinesku provinciju Guangdong, gde će učestvovati u programu Međunarodne konferencije o saradnji i razmeni, saopštio je u ponedeljak Pokrajinski sekretarijat za informacije. U

Delegacija Skupštine i Vlade Vojvodine, predvođena predsednicima Ištvanom Pastorom i Bojanom Pajtićem, otputovala je u najrazvijeniju kinesku provinciju Guangdong, gde će učestvovati u programu Međunarodne konferencije o saradnji i razmeni, saopštio je u ponedeljak Pokrajinski sekretarijat za informacije.

U saopštenju se navodi da je predvidjeno da Pajtić i guverner Guangdonga Džu Sjaodan potpišu Sporazum o uspostavljanju prijateljskih odnosa koji podrazumeva saradnju i razmenu u oblasti nauke i tehnologije, kulture, sporta, zdravstva i obrazovanja.

Planirano je da članovi delegacije imaju sastanke i u Fošanu i Šendženu, vodećim gradovima Guangdonga, a organizovane su i posete kompaniji Šendžen Enerdži Grup i telekomunikacionoj korporaciji Huavei.

Na Međunarodnoj konferenciji o saradnji učestvuju predstavnici više desetina država i regija, univerziteta, industrijskih i trgovačkih organizacija, navedeno je u saopštenju.

Izvor: serbian.cri.cn