Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Delegacija KZŽ otputovala u radni posjet NR Kini


Delegacija će sudjelovati na 3. Susretu lidera jugoistočne Europe i Kine, koji će biti održan od 16. do 18. lipnja u gradu Tangshanu u pokrajini Hebei

Delegaciju Krapinsko - zagorske županije predvodi  župan Željko Kolar, a u njoj su i zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek, gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek, gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj, načelnik Općine Krapinske Toplice Ernest Svažić i zamjenik načelnika Općine Kumrovec Želimir Vlaisavljević, predstavnici tvrtki TPK Orometal i Aquafilcro iz Oroslavja, Inkop Poznanovec, Vinarije Bodren, Kamen Kučiš te Zagorske razvojne agencije i Hrvatske gospodarske komore Krapina ŽK Krapina.

Delegacija će sudjelovati na 3. Susretu lidera jugoistočne Europe i Kine, koji će biti održan od 16. do 18. lipnja u gradu Tangshanu u pokrajini Hebei. Tema ovogodišnjeg Susreta je “Nove prilike, nove sfere, novi prostor“, a cilj je jačanje prijateljskih odnosa i suradnje između Narodne Republike Kine i zemalja jugoistočne Europe na polju proizvodnje, znanosti, obrazovanja i kulture. Pokrajina Hebei ima 7,2 milijuna stanovnika dok grad Tangshan ima 72 milijuna stanovnika. Tangshan, nekad rudarsko središte, danas ima snažno razvijenu industriju; strojogradnju, motorna vozila, kemijsku industriju, tekstil, staklo, naftu i cement. Ujedno je i centar industrije čelika, a zovu ga i porculanskim centrom sjeverne Kine.

 

Izvor:zagorije.com