Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Delegacija KRI posetila radio Fokus

Delegacija KRI posetila radio Fokus


Delegacija KRI na čelu sa zamenikom direktora Vang Junpengom posetila je radio Fokus. Vang je nakon sastanka sa direktorom razvoja Holding kompanija Interspeed Đorđem Komljenovićem i direktorom Fokusa Goranom Pejkovićem potpisao novi sporazum o saradnji. Vang je podvukao da izmedju Kine i Srbije postoji tradici

Delegacija KRI na čelu sa zamenikom direktora Vang Junpengom posetila je radio Fokus. Vang je nakon sastanka sa direktorom razvoja Holding kompanija Interspeed Đorđem Komljenovićem i direktorom Fokusa Goranom Pejkovićem potpisao novi sporazum o saradnji.

Vang je podvukao da izmedju Kine i Srbije postoji tradicionalno prijateljstvo. On je visoko ocenio uzajamno korisnu saradnju dva radija, informisao domaćine o proslavi 50-togodišnjice osnivanja Redakcije KRI na srpskom jeziku i upoznao ih sa razvojem KRI u inostranstvu. Vang je takodje izrazio nadu da će saradnja sa Fokusom biti još intenzivnija.

Izražavajući dobrodošlicu delegaciji, Đorđe Komljenović je ukazao da je Srbiji veoma potreban glas iz Kine, s obzirom na činjenicu da su u njoj uglavnom prisutni zapadni mediji. On je veoma visoko ocenio kvalitet programa na srpskom jeziku i podvukao značaj koji za Fokus ima saradnja sa KRI.

Izvor:http://serbian.cri.cn