Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Delegacija kineskog grada Shenzena posjetila Poreč

Sedmeročlana delegacija iz kineskog grada Shenzena, na čelu sa zamjenikom gradskog tajnika Daiom Beifangom, danas je u sklopu službenog posjeta Hrvatskoj obišla Poreč, a u Gradskoj palači primio ih je gradonačelnik Edi Štifanić s predstavnicima Istarske županije i suradnicima. Gradonačelnik Štifanić preds
Delegacija kineskog grada Shenzena posjetila Poreč
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Sedmeročlana delegacija iz kineskog grada Shenzena, na čelu sa zamjenikom gradskog tajnika Daiom Beifangom, danas je u sklopu službenog posjeta Hrvatskoj obišla Poreč, a u Gradskoj palači primio ih je gradonačelnik Edi Štifanić s predstavnicima Istarske županije i suradnicima.

Gradonačelnik Štifanić predstavio je Poreč, dok su Županiju prezentirali pročelnici za međunarodnu suradnju i europske integracije te za gospodarstvo Oriano Otočan i Alen Damjanić.

Gosti su postavili domaćinima brojna pitanja o turizmu, skrbi o starijim osobama, subvencijama, prometu, zaštiti okoliša i manifestacijama. Zajednički je zaključak da Shenzen i Poreč imaju niz sličnosti po pitanjima turizma i gospodarstva, kao i kulture i sporta.

Štifanić i Beifang izrazili su uvjerenje da će uspostaviti poslovnu suradnju koja će u budućnosti rezultirati ostvarenjem zajedničkih projekata.

Kineska je delegacija u pratnji porečkog gradonačelnika i njegovih suradnika posjetila Dom za starije i nemoćne osobe, Gradsko društvo Crvenog križa, sportsku dvoranu Žatiku i gradilište vodenog parka Aquacolors.

Izvor: glasistre.hr