Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Delegacija kineske pokrajine Hebei u posjetu Virovitičko-podravskoj županiji


U posjetu Virovitičko-podravskoj županiji u ponedjeljak, 18. travnja, boravila je delegacije kineske pokrajine Hebei

U posjetu Virovitičko-podravskoj županiji u ponedjeljak, 18. travnja, boravila je delegacije kineske pokrajine Hebei. Kineska delegacija, potpomognuta mađarskim predstavnikom, održala je sastanak u velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije na kojemu su, uz predstavnike Keramike Modus i Pan Parketa, sudjelovali obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak, predsjednica Županijske skupštine VPŽ Ana-Marija Petin, zamjenik župana Zdravko Dijaković, gradonačelnici Ivica Kirin i Ivan Roštaš, predstavnici županijskih upravnih odjela i ustanova…

Posjeta Virovitici iy pokrajine HebeiTema sastanka bila je informiranje o mogućnostima suradnje s pokrajinom Hebei. Zamjenica ravnateljice Razvojne agencije VIDRA Željka Vuković prezentirala je investicijske potencijale Virovitičko-podravske županije, a riječi je bilo i o jačanju suradnje, ali i vanjskotrgovinskoj razmjeni s kineskom pokrajinom Hebei.

– Delegaciji su također predstavljeni i turistički potencijali županije, a Virovitičko-podravska županija je pozvana da sudjeluje i na velikom gospodarskom sajmu pokrajine Hebei – naglasila je obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak. Delegacija iz Kine predstavila je međunarodni gospodarski sajam Hebei 2016, na koji je pozvana i naša Županija.

Izvor: vpz.hr