Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Delegacija Kineske banke za izvoz i uvoz posjetila Crnu Goru

Delegacija Kineske banke za izvoz i uvoz posjetila Crnu Goru


Kineski veleposlanik u Crnoj Gori se 30. srpnja u veleposlanstvu susreo s delegacijom Kineske banke za uvoz i izvoz (EIBC), koja je u Crnu Goru stigla radi istraživanja

Cui Zhiwei, kineski veleposlanik u Crnoj Gori se 30. srpnja u veleposlanstvu susreo s delegacijom Kineske banke za uvoz i izvoz (EIBC), koja je u Crnu Goru stigla radi istraživanja. Wang Fade, zamjenik odjela za upravljanje EIBC-a je vodio tu delegaciju. Delegacija kineske banke u poseti Crnoj GoriCui je najprije sveobuhvatno predstavio političku i gospodarsku situaciju, razvojnu situaciju društva Crne Gore i situaciju bilateralnih programa, istaknuvši kako Kina i Crna Gora još imaju velike suradničke prostore u područjima energije, prometne infrastrukture, turizma i relevantnih industrija. Također je rekao da su kineske tvrtke pratili relevantne projekte te su predložili da banka ponudi nužne potpore u okviru politike.

Wang je izjavio kako je cilj delegacije ovoga puta inspekcija i procjena projekta nakon zajma te se nada da veleposlanstvo može i dalje davati potporu relevantnim poslovima EIBC-a, kao i pomagati u promicanju provedbe bilateralnih suradničkih projekata.

Izvor: croatian.cri.cn