Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Delegacija Istarske županije boravila u Kini


Delegacija Istarske županije, predvođena istarskim županom Valterom Flegom, boravila je od 8. do 12. lipnja u službenom posjetu kineskoj pokrajini Zhejiang

Delegacija Istarske županije, predvođena istarskim županom Valterom Flegom, boravila je od 8. do 12. lipnja u službenom posjetu kineskoj pokrajini Zhejiang, na poziv guvernera Li Quianga. U sklopu četverodnevnog boravka, delegacija, u čijem su sastavu bili i gradonačelnik Pule Boris Miletić te direktor Istarske razvojne agencije Boris Sabatti, posjetila je grad Ningbo gdje se susrela s gradonačelnikom Lu Ziyuem, te obišla zonu slobodne trgovine u kojoj se nalazi dvorana i tržnica uvezene robe iz Hrvatske.

 

Valter Flego, u službenom posjetu kineskoj pokrajini Zhejiang, na poziv guvernera Li Quianga

 

Predstavnici Istarske županije sudjelovali su i na velikom međunarodnom investicijsko-trgovačkom sajma "China - CEEC Investment and Trade Expo 2015". Na sajmu se predstavilo 16 zemalja srednje i istočne Europe, a Hrvatska i Poljska ovogodišnje su zemlje partneri manifestacije. U sklopu sajma, na kojem je predstavljena i turistička ponuda Istre, održani su brojni sastanci, te Forum guvernera i gradonačelnika zemalja srednje i istočne Europe.

Na Forumu se visokim uzvanicima obratio župan Flego predstavivši Istru, drugu najrazvijeniju hrvatsku regiju, njezine najkonkurentnije grane gospodarstva te brojne istarske posebnosti.

Izvor: radiolabin.hr