Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Delegacija DS u Kini

Delegacija DS u Kini


Beograd -- Delegacija DS koju predvodi član njenog predsedništva i predsednik Odbora za poljoprivredu Skupštine Srbije, Aleksandar Senić otputovala je u Kinu. Delegacija je otputovala u Kinu, na poziv Međunarodnog odeljenja Centralnog komiteta Komunističke partije Kine. Delegacija će u Kini razgovarati sa pred

Beograd -- Delegacija DS koju predvodi član njenog predsedništva i predsednik Odbora za poljoprivredu Skupštine Srbije, Aleksandar Senić otputovala je u Kinu.

Delegacija je otputovala u Kinu, na poziv Međunarodnog odeljenja Centralnog komiteta Komunističke partije Kine.

Delegacija će u Kini razgovarati sa predstavnicima vlade i posetiti pojedine kompanije, univerzitete i poljoprivredne komplekse.

Delegacija DS će u provinciji Sečuan obići najsavremenije sisteme za navodnjavanje poljoprivrednog zemljišta, a u gradu Hangdžu biće gost Univerziteta za poljoprivredu i šumarstvo, rekao je agenciji Beta Aleksandar Senić, sa kojim u Kini borave i poslanik DS Ljuban Panić i predsednica Demokratske omladine Jovana Jovanović.

Oni će u Pekingu posetiti kompaniju CMEC koja radi na rekonstrukciji termoelektrane u Kostolcu, kao i državno-administrativnu školu.

Predstavnici DS razgovaraće sa zvaničnicima Međunarodnog odeljenja KP Kine, i sa funkcionerima pokrajinskih vlada, zaduženim za međunarodne odnose.

Izvor: b92.net