Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Dačić: Most Zemun-Borča biće završen krajem oktobra 2014.godine

Dačić: Most Zemun-Borča biće završen krajem oktobra 2014.godine


Most na Dunavu Zemun-Borča, koji gradi kineska kompanija "Mostovi i putevi" (CRBC), biće završen u roku - do kraja oktobra 2014. godine, izjavio je u četvrtak premijer Srbije Ivica Dačić. Prilikom obilaska radova na mostu, Dačić je novinarima kazao da je to zajedno sa obnovom termoelektrane Kostolac, test

Most na Dunavu Zemun-Borča, koji gradi kineska kompanija "Mostovi i putevi" (CRBC), biće završen u roku - do kraja oktobra 2014. godine, izjavio je u četvrtak premijer Srbije Ivica Dačić.

Prilikom obilaska radova na mostu, Dačić je novinarima kazao da je to zajedno sa obnovom termoelektrane Kostolac, test projekat za kineske kompanije u Srbiji. On je naveo da su kineske kompanije zainteresovane za učešće u drugim infrastrukturnim projektima u Srbiji kao što su gradnja dela autoputa od Beograda ka Crnoj Gori, moravski koridor, kao i deo autoputa od Novog Sada preko Rume do Šapca, a posebno za tunel kroz Frušku Goru. Dačić je izrazio očekivanja da će se ti projekti finansirati iz dela kineskih kredita namenjenih za infrastrukturu u jugoistočnoj Evropi. Gradnja mosta Zemun- Borča počela je u oktobru 2011. godine.

Izvor: serbian.cri.cn