Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Cui Zhiwei za Novu godinu posjetio makedonsko poduzeće Alkaloid AD Skopje

Cui Zhiwei za Novu godinu posjetio makedonsko poduzeće Alkaloid AD Skopje


Na prvi dan kineskog Blagdana proljeća, 23. siječnja, kineski veleposlanik u Makedoniji Cui Zhiwei je na poziv makedonskog predsjednika Gjorgea Ivanova posjetio makedonsko poznato poduzeće, Alkaloid AD Skopje. Makedonski predsjednik Ivanov je zamolio veleposlanika Cui Zhiweija da kineskom narodu prenese čestitke

Na prvi dan kineskog Blagdana proljeća, 23. siječnja, kineski veleposlanik u Makedoniji Cui Zhiwei je na poziv makedonskog predsjednika Gjorgea Ivanova posjetio makedonsko poznato poduzeće, Alkaloid AD Skopje.

Makedonski predsjednik Ivanov je zamolio veleposlanika Cui Zhiweija da kineskom narodu prenese čestitke povodom Nove godine i izrazio očekivanje da će prijateljstvo i trgovinska suradnja između dviju zemlja neprekidno jačati u novoj godini. Šef Alkaloida AD Skopje je također izrazio želju u proširenje suradnje s Kinom.

Veleposlanik Cui Zhiwei je zahvalio predsjedniku Ivanovu i naveo da kinesko veleposlanstvo u Makedoniji i on osobno, žele raditi na unaprjeđivanju suradnje i kontakata u području trgovine i gospodarstva između Kine i Makedonije.

Izvor:croatian.cri.cn