Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Crna Gora očekuje veći broj kineskih turista

Crna Gora očekuje veći broj kineskih turista


Crna Gora je na juče održanoj preskonferenciji na Kineskom sajmu za putovanja u inostranstvo i turizam u Pekingu predstavila turističke resurse i aražmane namenjene kineskim turistima. Na konferenciji za štampu predstavnicima kineskih medija i turističkih agencija obratili su se ambasador Crne Gore u Kini, Lil

Crna Gora je na juče održanoj preskonferenciji na Kineskom sajmu za putovanja u inostranstvo i turizam u Pekingu predstavila turističke resurse i aražmane namenjene kineskim turistima.

Na konferenciji za štampu predstavnicima kineskih medija i turističkih agencija obratili su se ambasador Crne Gore u Kini, Liljana Tošković i menadžer Nacionalne turističke organizacije Crne Gore za strateško planiranje i razvoj turizma, Emil Kukalj.

Ljiljana Tošković je izrazila dobrodošlicu kineskim turistima i izrazila nadu da će u velikom broju posetiti Crnu Goru i uživati u njenim prirodnim lepotama i gostoljubivosti crnogorskog naroda.

Crna Gora je površinski mala država koja obiluje prirodnim lepotama, ima veliki broj spomenika kulture, kao i veliki broj ukusnih specijaliteta koje može da ponudi kineskim prijateljima, rekao je menadžer Nacionalne turističke organizacije Crne Gore za strateško planiranje i razvoj turizma, Emil Kukalj.

''Imamo čisto more, peskovite plaže, visoke planine i božanstvene kanjone, rekao je Kukalj. Film ''Most'', koji je veoma popularan u Kini, snimljen je u kanjonu Tare, najdubljem kanjonu u Evropi,'' rekao je on.

Ovogodišnji Kineski sajam turizma je okupio 235 izlagača iz 55 zemalja i završava se 20. aprila.

Izvor:serbian.cri.cn