Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Čačanski radijatori na kineskom tržištu

Čačanski radijatori na kineskom tržištu


Radijatori čačanske fabrike "Cini" mogli bi se uskoro naći na kineskom tržištu jer je ovo preduzeće posetila šestočlana delegacija fabrike JU - MA, jednog od najvećih proizvođača i distributera grejnih tela u Kini i pokazala zainteresovanost za saradnju dve kompanije. Prema rečima vlasnika preduzeća "

Radijatori čačanske fabrike "Cini" mogli bi se uskoro naći na kineskom tržištu jer je ovo preduzeće posetila šestočlana delegacija fabrike JU - MA, jednog od najvećih proizvođača i distributera grejnih tela u Kini i pokazala zainteresovanost za saradnju dve kompanije.

Prema rečima vlasnika preduzeća "Cini", Slobodana Spasojevića, razgovori o saradnji početi su pre godinu dana.

"Trenutno preciziramo modele poslovanja, a JU-MA je jedna od najvećih fabrika u Kini koja se bavi proizvodnjom i plasmanom radijatora na rusko i evropska tržišta", naveo je on u izjavi Tanjugu. Spasojević ističe da su predstavnici preduzeća iz grada Ti - Jang pokazali veliku zainteresovanost za proizvode čačanske fabrike, u cilju udruženog nastupanja i plasmana na svetskim tržištima.

Jang Ksi Jong vlasnik i direktor fabrike "Ju Ma" kaže da je došao u Čačak kako bi se bolje upoznao sa proizvodima firme "Cini". On je izrazio zadovoljstvo onim što je video.

"Kinesko tržište radijatora je ogromno, a imajući u vidu njegov ubrzan razvoj, postoji ogromna potražnja za ovim proizvodima kako naših tako i ino kupaca", rekao jeJang Ksi Jong Tanjugu.

On napominje da je delegacija sačinjena od stručnjaka iz ove oblasti kao i predstavnika kineske Asocijacije za radijatore koji će se detaljno upoznati sa proizvodnim programom fabrike "Cini". Oni su, takođe, prisustvovali ispitivanju kvaliteta čačanskih radijatora jer su zainteresovani da sopstvenu proizvodnju grejnih tela pokrenu po ovdašnjoj licenci.

Fabrika "Cini" se već 15 godina bavi proizvodnjom termo-uređaja, a u okviru svoje delatnosti vrši istraživanja u okviru prirodnih i tehničko-tehnoloških nauka.

Izvor: rts.rs