Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Bred i Andželina žele da usvoje dete iz Kine pa uče mandarinski jezik?

Bred i Andželina žele da usvoje dete iz Kine pa uče mandarinski jezik?


Bred Pit i Andželina Žoli navodno se spremaju da usvoje još jedno dete, ovoga puta iz Kine zbog čega su se bacili na učenje mandarinskog jezika. Britanski tabloidi su se ovih dana raspisali o tome da se slavni holivudski par priprema za usvajanje svog četvrtog deteta, čime će se broj dece u njihovoj porodic

Bred Pit i Andželina Žoli navodno se spremaju da usvoje još jedno dete, ovoga puta iz Kine zbog čega su se bacili na učenje mandarinskog jezika.

Britanski tabloidi su se ovih dana raspisali o tome da se slavni holivudski par priprema za usvajanje svog četvrtog deteta, čime će se broj dece u njihovoj porodici uvećati na sedam.

Bred i Andželina navodno žele dete iz Kine zbog čega cela porodica intenzivno uči mandarinski, uključujući i glumičinog oca Džona Vojta.

-Bred i Andželina računaju da će Kina uskoro biti najmoćnija zemlja na svetu kao i da je to zemlja najveće i najstarije svjetske kulture. Njihovi prijatelji smatraju da će njihovo sledeće usvojeno dete biti iz Kine jer su postali opsednuti tom zemljom- ispričao je izvor blizak ovom paru britanskim novinarima.

Izvor: zena.blic.rs