Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Branko Ivanković dobio nagradu „Deset osoba 2010. godine" kineske pokrajine Shandonga

Uvečer 10. siječnja je bila dodjela nagrada „Deset osoba 2010. godine" kineske pokrajine Shandong. i drugih 9 javnih osoba te pokrajine je dobilo tu nagradu. Branko Ivanković je na svečanosti dodjele nagrade rekao: „Drago mi je zbog dobivanje ove nagrade, to je priznanje za mene i za naš cijeli Shandong
Branko Ivanković dobio nagradu „Deset osoba 2010. godine" kineske pokrajine Shandonga
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Trener nogometnog kluba Shandong Lunenga, Branko Ivanković

Uvečer 10. siječnja je bila dodjela nagrada „Deset osoba 2010. godine" kineske pokrajine Shandong. i drugih 9 javnih osoba te pokrajine je dobilo tu nagradu.

Branko Ivanković je na svečanosti dodjele nagrade rekao: „Drago mi je zbog dobivanje ove nagrade, to je priznanje za mene i za naš cijeli Shandong Luneng klub, hvala odboru nagrade i svim navijačima Shandonga. Ovo priznanje pripada našem nogometnom klubu, čak i igračima koji se borbe na terenu, očekujem da ću i sljedeće godine dobiti ovu nagradu. Na kraju, želim vam sretnu Novu godinu!"

Istog dana poslije podne je Ivankovićev klub krenuo u kineski južni grad Haikou na zimske pripreme. Po planu, momčad će se vratiti u svoj grad Jinan 31. siječnja.

Izvor:http://croatian.cri.cn