Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Brajović i Žugić u zvaničnoj posjeti Kini

Ministri saobraćaja i pomorstva i finansija Ivan Brajović i Radoje Žugić boraviće od danas do 12 . aprila u zvaničnoj posjeti Kini, gdje će u okviru radne posjete nastaviti pregovore sa Kineskom kompanijom za telekomunikacije i infrastrukturu (CCCC International) o njihovoj ponudi za izgradnju autoputa Bar-Bol
Brajović i Žugić u zvaničnoj posjeti Kini
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Ministri saobraćaja i pomorstva i finansija Ivan Brajović i Radoje Žugić boraviće od danas do 12 . aprila u zvaničnoj posjeti Kini, gdje će u okviru radne posjete nastaviti pregovore sa Kineskom kompanijom za telekomunikacije i infrastrukturu (CCCC International) o njihovoj ponudi za izgradnju autoputa Bar-Boljare.

Kako je saopšteno iz Vlade Crne Gore, Pored te kompanije pregovori su takođe u toku i sa američko–turskim konzorcijumom Bektel-Enka, kao i sa Evropskom investicionom bankom. Posebno je potrebno istaći da zbog veličine tog projekta i budžetskih ograničenja države, odlučujući faktori pri odabiru budućeg partnera su brzina početka realizacije projekta kao i finansijske mogućnosti, kažu iz Vlade.

Ministri će u sklopu posjete takođe obići i brodogradilište ‘’Jinling’’ u Šangaju gdje se grade dva nova broda za kompaniju „Barska plovidba“.

Izvor: Antenam.net