Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Bolja saradnja Novog Sada sa gradovima Kine

Bolja saradnja Novog Sada sa gradovima Kine


NOVI SAD Postoje dobri uslovi za uspostavljanje bližih veza u saradnji Novog Sada i gradova u Kini, pa će u narednom periodu tim povodom biti preduzete konkretne mere, istaknuto je danas u razgovoru gradonačelnika Miloša Vučevića sa kineskim zvaničnicima. Vučević je u Gradskoj kući primio ekonomskog save

NOVI SAD

Postoje dobri uslovi za uspostavljanje bližih veza u saradnji Novog Sada i gradova u Kini, pa će u narednom periodu tim povodom biti preduzete konkretne mere, istaknuto je danas u razgovoru gradonačelnika Miloša Vučevića sa kineskim zvaničnicima.

Vučević je u Gradskoj kući primio ekonomskog savetnika u Ambasadi Narodne Republike Kine u Beogradu Žu Liankija i direktora Kineske razvojne banke Džang Džiganga, navedeno je u saopštenju iz gradonačelnikovog kabineta.

Sagovornici su se saglasili da ima uslova za uspostavljanje bližih veza u kulturi, obrazovanju, ekonomiji i na mnogim drugim poljima.

"Novi Sad aktivno radi na poboljšanju poslovne klime, a važan deo aktivnosti odnosi se na logističku podršku privrednicima i povezivanje domaćih privrednih subjekata sa inostranim kompanijama", rekao je gradonačelnik i dodao da je siguran u to da postoji ogroman neiskorišćen prostor za trgovinsku razmenu sa kineskim gradovima.

Izvor: rtv.rs