Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Besplatni tai chi treninzi - leto 2015

tokom letnje pauze (jul i avgust), Wushu klub Laohu iz Novog Sada (www.wushuworld.info) održava besplatne treninge tai či-a.
Besplatni tai chi treninzi - leto 2015
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

I ove godine, tokom letnje pauze (jul i avgust), Wushu klub Laohu iz Novog Sada (www.wushuworld.info) održava besplatne treninge tai či-a.
Treninzi se održavaju u Limanskom parku u Novom Sadu, ponedeljkom i sredom od 19 do 20č.

 

Tai či

Treninzi su besplatni i otvoreni za sve zainteresovane koji žele da vežbaju ovu drevnu kinesku veštinu ili eventualno pogledaju trening i dobiju dodatne informacije.

Tai či (太极拳 - tai đi ćuen) je drevna kineska borilačka veština koja je pored samoodbrabenog aspekta danas veoma popularna i kao metod za očuvanje i poboljšanje zdravstvenog stanja, odnosno kao jedan veoma kvalitetan vid rekreacije za sve uzraste i oba pola.

Toj vrsti popularnosti je posebno doprineo specifičan načina treninga (insistira se prvo na sporijim pokretima dok se ne uspostavi dobra koordinacija pokreta i opuštenost kod izvođenja), kao i znanja kineske tradicionalne medicine koja su korišćena prilikom kreiranja tai či-a.

Pored tai či sekcije, u okviru Wushu kluba Laohu postoji i kung fu sekcija koja je više okrenuta samoodbrabenom aspektu i u okviru koje se trenira stil Nan ćuen („južna pesnica“). Polaznici ove sekcije su uglavnom mlađeg uzrasta (do 30 godina) koji imaju želju da poprave svoju kondiciju, steknu dodatno samopouzdanje i nauče da se odbrane.

Redovni treninzi za obe grupe se nastavljaju u septembru.

Izvor: wushuworld.info