Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

B reprezentacija Crne Gore na turniru u Kini

Muška B košarkaška reprezentacija Crne Gore učestvovaće na turniru u Kini, na kojem će joj rivali, osim domaćina, biti i selekcije Makedonije i Islanda, saopšteno je iz crnogorskog Košarkaškog saveza. Turnir u Kini biće odigran od 17. do 22. jula. Selektor Igor Jovović za nastup u Kini pozvao je 15 koš
B reprezentacija Crne Gore na turniru u Kini
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Muška B košarkaška reprezentacija Crne Gore učestvovaće na turniru u Kini, na kojem će joj rivali, osim domaćina, biti i selekcije Makedonije i Islanda, saopšteno je iz crnogorskog Košarkaškog saveza.

Turnir u Kini biće odigran od 17. do 22. jula.

Selektor Igor Jovović za nastup u Kini pozvao je 15 košarkaša.

Na spisku su plejmejkeri Marko Mijović (Teodo), Goran Martinić (Targu Ureš), Nikola Pavlićević (Sutjeska), Nemanja Vranješ (Pagrati), Ivan Jelenić (Budućnost) i Milutin Đukanović (Zrinjski), bekovi Goran Gajović (Igokea), Marko Ćalić (Sutjeska), Aleksandar Milović (Arkadija), krila Radoslav Spasojević (Arkadija), Marko Perović (Sutjeska) i Aleksandar Radulović (Teodo), centri Radoje Vujošević (Sujeska), Miloš Lopičić (Zelena Gora) i Filip Barović (Šopron).

Jovović je na okupljanju reprezentacije kazao da je selektorska funkcija za njega novo iskustvo.

Limitirani smo zbog kratkog vremena za pripreme, jer imamo samo 15 dana da kompletan napadački i odbranbeni sektor pripremimo koliko je to moguće”.

Imamo dobre protivnike, prije svega mislim na domaćina Kinu čiji je selektor Panajotis Janakis”, kazao je Jovović na konferenciji za novinare.

On je kazao da su informacije o ostalim protivicima dosta šture, podsjećajući da su i oni kao i crnogorska reprezentacija primorani da zbog akcija A selekcije na turniru učestvuju u dosta izmijenjenom sastavu.

Na spisku su momci koji su poziv zaslužili dobrim partijama u domaćem prvenstvu. Pokušaćemo da akciju iskoristimo kako bismo za A reprezentaciju pripremili nekoliko pojedinaca koji će se, eventualno tokom ljeta, priključiti najboljem nacionalnom timu”, rekao je Jovović.

U stručnom štabu su još i trener Sutjeske Dušan Dubljević i fizoterapeut Aleksandar Skočajić.

Izvor: vijesti.me