Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Auto-put do Crne Gore za četiri godine

Auto-put do Crne Gore za četiri godine


Mandatar za sastav srpske vlade Aleksandar Vučić poručio je, danas u obraćanju poslanicima u Skupštini Srbije, da očekuje da će za četiri godine biti završen auto-put od Beograda do Crne Gore.''Očekujem da autoput Beograd-Boljare (na granici Srbije i Crne Gore) bude završen za četiri godine. To bi bio nedvo

Mandatar za sastav srpske vlade Aleksandar Vučić poručio je, danas u obraćanju poslanicima u Skupštini Srbije, da očekuje da će za četiri godine biti završen auto-put od Beograda do Crne Gore.''Očekujem da autoput Beograd-Boljare (na granici Srbije i Crne Gore) bude završen za četiri godine. To bi bio nedvosmisleno veliki uspjeh i ogroman rezultat. Uvjeren sam da ćemo, kroz koncesione ugovore, taj auto-put u potpunosti izgraditi'', rekao je Vučić.

Mandatar je uvjeren da će, kroz četiri godine, građani auto-putem moći da idu u Crnu Goru na more, ili do bilo kojeg mjesta u Srbiji na trasi te saobraćajnice.

Na dionici auto-puta ka Crnoj Gori, koji u Srbiji zovu i koridor 11, trenutno se gradi dionica od 12,5 kilometara između Uba i Lajkovca sredstvima iz budžeta Srbije, a azerbejdžanska kompanija Azvirt radi oko 40 kilometara između Ljiga i Preljine, za šta je novac obezbjeđen iz azerbejdžanskog kredita od 308 miliona eura.

Kineska kompanija Šandong hajspid grupe gradi dionice od Obrenovca do Uba i od Lajkovca do Ljiga dužine 50,2 kilometra, vrijedne oko 330 miliona dolara.

Izvor: rtcg.me