Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Antić vs Tumbaković: Šandong slavio sa 4:1

Antić vs Tumbaković: Šandong slavio sa 4:1


Jedna od najzanimljivijih utakmica 11. kola Kineske super lige svakako je duel Radomira Antića i Ljubiše Tumbakovića, ali ne samo kao susret dvojice trenera iz Srbije, već i zato što se Tumbaković prvi put, kao trener druge ekipe vratio u Đinan, glavni grad provincije Šandong, gde je proveo šest godina i sa

Jedna od najzanimljivijih utakmica 11. kola Kineske super lige svakako je duel Radomira Antića i Ljubiše Tumbakovića, ali ne samo kao susret dvojice trenera iz Srbije, već i zato što se Tumbaković prvi put, kao trener druge ekipe vratio u Đinan, glavni grad provincije Šandong, gde je proveo šest godina i sa klubom Šandong Luneng osvojio veliki broj trofeja.

Tumbakovića su navijači kluba koji je vodio od 2004. do 2009. godine dočekali kako i priliči osvajaču dva nacionalna kupa i dva nacionalna šampionata, uz svečanosti i brojne pozdrave.

Ipak, Tumbakovićeva nova ekipa Vuhan Zal prošla je u duelu sa Šandong Lunengom kao što je i bilo očekivano. Domaćin je na kraju slavio sa 4:1.

Antićev Šandong nakon trijumfa nastavlja trku za titulu sa Lipijevim Guangdžouom, a susret je zakazan za 1. jun. Do tada, obe ekipe su izjednačene na vrhu tabele sa po 28 bodova, ali Guangdžou ima i meč manje. Vuhan isti dan igra poslednji meče pred pauzu sa Ćingdaoom.

Ni Aleksandar Stanojević nije imao mnogo sreće tokom vikenda pošto je njegov Peking Guoan izgubio meč od domaćina Šangaj Šenhue. Nakon izgubljene utakmice rezultatom 0:1, Peking je pao na šesto mesto na tabeli sa 16 bodova.

Okukin Điangsu je u subotu igrao nerešeno, 1:1 sa ekipom Liaoninga. Điangsu posle 11. kola zauzima 11. mesto sa 11 bodova.

Izvor: serbian.cri.cn