Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Ambasadorka Kine u BiH posjetila Grad Istočno Sarajevo


Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija razgovarao je danas sa ambasadorom Kine u BiH Čen Bo o mogućim oblicima privredne saradnje sa kineskim investitorima. Kineski ambasador posebno se interesovala za drvno-prerađivačku i prehrambenu industriju u Istočnom Sarajevu i sarajevsko-romanijskoj regiji, te

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija razgovarao je danas sa ambasadorom Kine u BiH Čen Bo o mogućim oblicima privredne saradnje sa kineskim investitorima.

Kineski ambasador posebno se interesovala za drvno-prerađivačku i prehrambenu industriju u Istočnom Sarajevu i sarajevsko-romanijskoj regiji, te za mogućnost uspostavljanja saradnje u oblasti sporta i kulture, naglasivši da je Kina domaćin Zimskih olimpijskih igara 2022. godine.

Ambasadorka Kine u poseti Istočnom SarajevuKineska ambasadorka zatražila je od gradonačelnika Istočnog Sarajeva Nenada Samardžije da joj dostavi informaciju o stanju u oblasti zdravstvene zaštite u Istočnom Sarajevu, kako bi se detaljno upoznala sa svim problemima, naročito u bolnici Istočno Sarajevo.

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija zahvalio je kineskoj ambasadorki na iskazanoj želji da pomogne ovom gradu i, eventualno, omogući povezivanje ove regije sa potencijalnim kineskim investitorima.

Današnjem sastanku prisustvovali su predsjednik Skupštine grada Istočno Sarajevo Miroslav Lučić, direktor Gradske razvojne agencije Mladenka Pandurević i šef kabineta gradonačelnika Veselin Mijanović.

Izvor: trebevic.net