Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Altpro na tragu velikog posla za kineske željeznice

Altpro na tragu velikog posla za kineske željeznice


ZAGREB - Kina bi uskoro mogla pokriti čak 30% željezničkog tržišta proizvodima hrvatske tvrtke Altpro.

ZAGREB - Kina bi uskoro mogla pokriti čak 30% željezničkog tržišta proizvodima hrvatske tvrtke Altpro.

AltproAltpro je jedan od 22 vodećih dobavljača signalno-sigurnosnih uređaja za željeznicu na svjetskoj razini prema studiji Europske komisije, te svojim proizvodima opskrbljuje 40 zemalja svijeta.

To je samo pokazatelj da je ova tvrtka dugo godina u samom vrhu u razvoju i proizvodnji signalno sigurnosnih uređaja za željeznicu, poput sustava detekcije vlaka, brojača osovina, tračničkog kontakta, detektora vlaka, uređaja za osiguranje željezničko-cestovnih prijelaza, te autostop sustava.

- Sada je konačno pronađen način za ulazak i na kinesko tržište. Altpro komunicira sa tržištem Narodne Republike Kine više od 10 godina, što je konačno urodilo plodom i sad ulazi na tržište svoje 41. zemlje, jer su tamo interes za usluge pokazale najveće kompanije iz branše, otkriva u izjavi za Lider Zvonimir Viduka, direktor tvrtke.

No, ovo nije samo ugovor o zaprimanju narudžbi za uređaje, postoji i druga faza te suradnje. Kineski će partner investirati u Hrvatsku u razvojno-proizvodni centar, te će se svi proizvodi razvijeni i proizvedeni u ovom investicijskom hrvatskom centru, na kinesko tržište plasirati s predznakom EU kvalitete. Također, naš proizvođač će otvoriti i ured u Kini.

Prema projekcijama kineskih partnera te svim analizama i studijama tržišta planira se kroz ove ugovore o suradnji, te investicije do 2020.g. pokriti čak 30% kineskog tržišta proizvodima nastalim od strane Alpro-a ili u suradnji, naglašava Viduka.

Kinezi trenutno izrađuju studiju, a samo jedan od pokazatelja koliko je ova suradnja dobra za Hrvatsku je i najava nekoliko stotina zaposlenih u budućem pogonu pod zajedničkim brendom.

Izvor: seebiz.eu