Uvoz iz Kine
[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Građevinski štitnici za kolena sa sedalicom

Građevinski štitnici za kolena
Štitnici za kolena na koje se može sesti bilo kada i bilo gde.
Kupovina proizvoda

Proizvodi koji su nama zanimljivi i za koje smatramo da bi neko mogao da ih uvozi, preprodaje i zaradi. Prilikom postavljanja pitanja u vezi cene proizvoda neophodno je da unesite količinu koja Vam je potrebna.
Građevinski štitnici za kolena
Rad sa štitnicima za kolena
Sedenje na štitniku za kolena
Kretanje sa štitnicima za kolena
Opis proizvoda

Obavezan keramičarski alat!

Mnogi se zadaci u građevini bolje se izvršavaju klečeći ili polu-klečeći, kao što je polaganje podnih pločica i njihovo fugovanje, ređanje behaton ploča i slično.
Ali klečeći duže vreme, i kolena i gležnjevi neizbežno će Vas boleti.
Dugo klečanje ne samo da utiče na radnu efikasnost, nego ako je predugo, povećava sklonost bolestima kao što su artritis i reumatoidni artritis.
Da bi rešili ovaj problem ljudi su izumeli štitnike za kolena, koji ne samo da može da zaštiti koleno i druge delove, već i da se sedi na njemu bilo kada i bilo gde.
Ovaj dodatni alat izrađen je u obliku slova U. Napravljen od nerđajućeg čelika i vrlo je lagan.
Pruža zaštitu između kolena i zemlje, a na poleđini tela postoje i dve šipke od nerđajućeg čelika. Na ove šipke su dodati crnm jastuci. Pre upotrebe, pričvrstite zaštitni nosač na nogu kaišem
Na taj način, kada klečeit, bedro osobe će pasti nazad, a zakrivljeni nosač na gležnju će podržavati bedra i zadnjicu. Što je ekvivalentno stolici za sedenje na poslu. Naravno, pošto ima određeni fiksni ugao na kolenu, definitivno nije tako udoban kao obična stolica.
Iako izgleda da ima puno nedostataka, izgled ovog nosača za građevinske radnike nesumnjivo će udvostručiti njihovu efikasnost u radu.
Budući da je pritisak na kolena i noge mnogo manji, čak i ako dugo kleknete i radite, zbog dugog radnog vremena nećete imati upaljena kolena.