Uvoz iz Kine
[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Solarna energija


Kina je najveći svetski proizvođač solarnih panela, 7 od 10 vodećih i najvećih svetskih proizvođača solarnih panela je iz Kine.

solarna energija, led lampeKina je najveći svetski proizvođač solarnih panela od 2008. godine. Od 2013. Kina je vodeći svetski proizvođač solarnih fotonaponskih panela (PV). U 2019. godini 7 od 10 vodećih i najvećih svetskih proizvođača solarnih panela je iz Kine.

Pored solarne energije, sve veća potražnja za LED svetlima u Kini podstiče tržište LED rasvete. Kineski LED proizvođači uglavnom se fokusiraju na istraživanje i razvoj LED svetla, smanjenje troškova, energetsku efikasnost i očuvanje životne sredine. U Kini je potražnja za LED proizvodima veoma velika.

Mnogi kineski proizvođači LED svetla povećavaju svoje proizvodne kapacitete jer dobijaju optimalnu subvenciju od centralnih i lokalnih vlada.

Solarno i energetski efikasno LED osvetljenje je efikasan dodatak postojećim sistemima povezanim sa uličnim mrežama i saobraćajnicama.

Možemo vam pomoći i pronaći proizvode u kategorijama solarne ulične rasvete, solarne baštenske lampe, monokristalnom silicijumu i solarnim polokristalnim silicijumskim solarnim pločama, sistemima za proizvodnju električne energije za kućnu upotrebu, prenosnom solarnom sistemu i drugim proizvodima za uličnu i kućnu rasvetu itd.

Za pregled sajtova preko 900 Kineskih firmi koje smo evidentirali a koji se bave proizvodima

  • lampe i rasveta kliknite ovde.
  • kuća i vrt kliknite ovde.
  • nameštaj kliknite ovde.

Najbolje je koristiti Chrome koji nudi automatski prevod tekstova sa Kineskog jezika.

Pored naziva firme nalazi se godina kada smo postavili link do firme(tada su radili). Mnogi linkovi danas ne rade pa možete sami proceniti koliko je rizično samostalno kupovati iz Kine, pa makar to bilo preko poznatih sajtova tipa Alibaba ili Made-In-China.

Rezultati 1 - 2 od 2

Solarni invertor

solarni invertor gabriel shop Solarni trofazni 5kW invertor
DOSTUPNO U SRBIJI!!

Solarni paneli

solarni paneli gabriel shop Solarni paneli 550W
DOSTUPNO U SRBIJI!!