Uvoz iz Kine
[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Solarni ranac

Solarni ranac
Solarni ranac i solarna torba, punite vaše uređaje dok šetate.
Kupovina proizvoda

Proizvodi koji su nama zanimljivi i za koje smatramo da bi neko mogao da ih uvozi, preprodaje i zaradi. Prilikom postavljanja pitanja u vezi cene proizvoda neophodno je da unesite količinu koja Vam je potrebna.
Solarni ranac
Solarni ruksak
Solarna torba
Opis proizvoda

Solarni ranac ili ruksak je još jedan u nizu novih solarnih proizvoda. Ranac sadrži solarne panele kojima je omogućeno punjenje malih prenosivih uređaja tipa telefona, ipoda, tableta i sl.

Portable solarni ranac je inovativan ruksak visokog kvaliteta sposoban da napuni mnoge uređaje u manje od tri sata. Urađen je sa fleksibilnom solarnom plastikom. Solarna ploča je neprimetno uklopljena u ranac. Izdržljivost solarnog panela čini ranac najsavremenijim ruksakom integrisanim u solarni sistem. Bilo da putujete avionom, kolima ili vozom  zbog posla ili učite u biblioteci pravnog fakulteta za veliki ispit, prenosni ruksak od 10W osigurava da nikad ne ostanete bez napajanja za vaš telefon, tablet i sl.

Ako ste zainteresovani za ove ili ovakve uređaje pišite nam.

solarna torba za kameru6w-12w solarni ranac10w solarni ruksak24W- 12W solarne torbesolarne torberanac sa solarnim panelima